Η φιλοσοφία μας

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές και εναρμονισμένοι με τις νέες βιβλιογραφικές και ερευνητικές εξελίξεις στην επιστήμη της Ορθοδοντικής, όραμά μας είναι να καταστήσουμε την ορθοδοντική θεραπεία μια ευχάριστη και σύντομη κατά το δυνατόν εμπειρία, που σας εξασφαλίζει στοματική υγεία και ομορφιά, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής!

Η παροχή της ορθοδοντικής φροντίδας γίνεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον όπου μετά την ανάλυση των διαγνωστικών στοιχείων καταστρώνεται και υλοποιείται από τον Δρ. Τζαμάλα ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας με στόχο να σας διασφαλίσει ένα αισθητικά και λειτουργικά άρτιο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

1η Επίσκεψη

Στην πρώτη μας συνάντηση πραγματοποιείται μια συζήτηση με επίκεντρο τις ανυσηχίες του ασθενούς σχετικά με την συγκλεισή τους. Ακολουθεί μια πρώτη ορθοδοντική εξέταση και παρουσιάζονται όλα τα είδη ορθοδοντικής θεραπείας τα οποία κρίνονται κατάλληλα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Το κόστος των θεραπειών καθώς και οι τρόποι εξόφλησης αναλύονται σε αυτό το ραντεβού. Σε αυτό το σημείο ο ασθενής μπορεί να επιλέξει την έναρξη της θεραπείας του ή να ζητήσει λίγο χρόνο να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτή η πρώτη επισκεψη δεν χρεώνεται στο ιατρείο μας.

2η Επίσκεψη

Σε αυτή την συνεδρεία πραγματοποιείται μια ενδελεχής ορθοδοντική εξέταση, λήψη ορθοδοντικών αποτυπωμάτων και εξωστοματικών /ενδοστοματικών φωτογραφιών καθώς και η ανάλυση πανοραμικής και κεφαλομετρικής ακτινογραφίας.

Το ακριβές σχέδιο θεραπείας προτείνεται και συμφωνείται μεταξύ του ιατρού, ασθενούς και γονέων. Σε αυτό το σημείο είμαστε έτοιμοι για την τοποθέτηση των ορθοδοντικών αγκυλίων ("σιδεράκια").

Συνήθως η διαδικασία αυτή διαρκεί 45 λεπτά.

Επόμενες επισκέψεις

Οι επισκέψεις για την ρύθμιση των ορθοδοντικών μηχανισμών λαμβάνουν μέρος κάθε 4-6 εβδομάδες και διαρκούν κατα μέσο όρο 20 λεπτά.

Στο ιατρείο μας δεσμευόμαστε για την διατήρηση των ορθοδοντικών αποτελεσμάτων και για αυτό το λόγο κάθε θεραπεία περικλείει την παρακολούθηση των ασθενών μας για ένα επιπλέον χρόνο μετά το τέλος της ορθοδοντικής θεραπείας χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.