Η φιλοσοφία μας

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές και εναρμονισμένοι με τις νέες βιβλιογραφικές και ερευνητικές εξελίξεις στην επιστήμη της Ορθοδοντικής, όραμά μας είναι να καταστήσουμε την ορθοδοντική θεραπεία μια ευχάριστη και σύντομη κατά το δυνατόν εμπειρία, που σας εξασφαλίζει στοματική υγεία και ομορφιά, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής!

Η παροχή της ορθοδοντικής φροντίδας γίνεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον όπου μετά την ανάλυση των διαγνωστικών στοιχείων καταστρώνεται και υλοποιείται από τον Δρ. Τζαμάλα ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας με στόχο να σας διασφαλίσει ένα αισθητικά και λειτουργικά άρτιο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

1η Επίσκεψη

Στην πρώτη μας συνάντηση πραγματοποιείται μια συζήτηση με επίκεντρο τις ανυσηχίες του ασθενούς σχετικά με την συγκλεισή τους. Ακολουθεί μια πρώτη ορθοδοντική εξέταση και παρουσιάζονται όλα τα είδη ορθοδοντικής θεραπείας τα οποία κρίνονται κατάλληλα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Το κόστος των θεραπειών καθώς και οι τρόποι εξόφλησης αναλύονται σε αυτό το ραντεβού. Σε αυτό το σημείο ο ασθενής μπορεί να επιλέξει την έναρξη της θεραπείας του ή να ζητήσει λίγο χρόνο να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτή η πρώτη επισκεψη δεν χρεώνεται στο ιατρείο μας.

2η Επίσκεψη

Σε αυτή την συνεδρεία πραγματοποιείται μια ενδελεχής ορθοδοντική εξέταση, λήψη ορθοδοντικών αποτυπωμάτων και εξωστοματικών /ενδοστοματικών φωτογραφιών καθώς και η ανάλυση πανοραμικής και κεφαλομετρικής ακτινογραφίας.

Το ακριβές σχέδιο θεραπείας προτείνεται και συμφωνείται μεταξύ του ιατρού, ασθενούς και γονέων. Σε αυτό το σημείο είμαστε έτοιμοι για την τοποθέτηση των ορθοδοντικών αγκυλίων ("σιδεράκια").

Συνήθως η διαδικασία αυτή διαρκεί 45 λεπτά.

Επόμενες επισκέψεις

Οι επισκέψεις για την ρύθμιση των ορθοδοντικών μηχανισμών λαμβάνουν μέρος κάθε 4-6 εβδομάδες και διαρκούν κατα μέσο όρο 20 λεπτά.

Στο ιατρείο μας δεσμευόμαστε για την διατήρηση των ορθοδοντικών αποτελεσμάτων και για αυτό το λόγο κάθε θεραπεία περικλείει την παρακολούθηση των ασθενών μας για ένα επιπλέον χρόνο μετά το τέλος της ορθοδοντικής θεραπείας χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

Που βρισκόμαστε

  • Κλεοπάτρα - Ξένια Κυπαρισσίδου, Βριλήσσια
    "Αποφάσισα σε μεγάλη ηλικία (στα 41 μου) να κάνω ορθοδοντική μόλις συνειδητοποίησα πως αποφεύγω να κοιτάξω στο καθρέφτη τα δόντια μου. Δύσκολη περίπτωση καθώς πέρα από το ότι τα δόντια μου ήταν πολύ συνωστισμένα και περιοδοντικά, ήμουν και από τους ασθενείς που τρέμουν κυριολεκτικά την οποιαδήποτε επίσκεψη στον ορθοδοντικό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη κουβέντα του γιατρού στο τηλέφωνο: "Το παν είναι να περάσεις την πόρτα του ιατρείου". Έτσι και έγινε, με το που πέρασα την πόρτα όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ ευχάριστα. Σε ένα χρόνο θα έχεις ίσια δόντια μου είπε ο γιατρός, χωρίς εξαγωγές δοντιών. Και πράγματι σε ένα χρόνο ακριβώς το χαμόγελό μου είχε μεταμορφωθεί κυριολεκτικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας ο γιατρός ήταν κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν διόρθωση μπορούσε να προκύψει και όλα αυτά σε ένα υπερσύγχρονο πεντακάθαρο ιατρείο. Κώστα το ευχαριστώ είναι λίγο!!!!"  
  • Βασίλης Θεοδώρου, 13 ετών, Μεταμόρφωση Αττικής
    "Νιώθω υπέροχα με το καινούριο χαμόγελό μου. Είχα κενά στα δόντια και ο τρόπος που έκλεινα τις γνάθους μου δεν ήταν σωστός. Ξεκινήσαμε με ένα κινητό μασελάκι και έπειτα με διάφανα σιδεράκια. Η θεραπεία ήταν πιο σύντομη από ότι περίμενα. Όλοι στο Athens Orthodontics ήταν φιλικοί και ο κος Τζαμάλας ήταν πάντα εκεί για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία μου. Έχω ήδη προτείνει το ιατρείο σε συγγενείς και φίλους μου. Σας ευχαριστώ όλους στο Athens Orthodontics για το υπέροχο χαμόγελό μου."
  • Χριστίνα Κασιμάτη, 31 ετών, Βρiλήσσια
    "Πριν επισκεφτώ τον ορθοδοντικό ,ήμουν διστακτική στην ιδέα να βάλω σιδεράκια λόγω ηλικίας και κυρίως για αισθητικούς λόγους. Μόλις όμως τονεπισκέφτηκα και συζητήσαμε,με κέρδισε αμέσως αφενός ως άψογος επαγγελματίας,αφαιτέρου ως εξαιρετικός ανθρωπος. Τελικά πήρα την σωστή απόφαση, καθώς η διαδικασία ήταν ανώδυνη καθ'όλη την διάρκεια της θεραπείας και ο χρόνος πέρασε γρήγορα, έχοντας στο τέλος μια τέλεια και υγιή οδοντοστοιχία. Τον ευχαριστώ θερμά που μου χάρισε ενα τέλειο χαμόγελο."