glossiki orthodontiki aorati ortodontikiaisthitiki orthodontiki

Γιατί να μας εμπιστευθείτε;

experts 2Εξειδικευμένο Προσωπικό                              

Ο Δρ. Τζαμάλας διαθέτει πολυετή εμπειρία στη θεραπεία ορθοδοντικών αποκλειστικά ασθενών στη Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα.
family 2Ορθοδοντική για την οικογένεια           

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται θεραπείες για όλες τις ηλικίες, απο παιδιά, εφήβους και ενήλικες με τις πιο σύγχρονες τεχνικές.
patients 25000+ ασθενείς                                                                    
Η κλινική μας εμπειρία κάθως επίσης και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχία της θεραπείας σας.
 
rv 1Βραδινά ραντεβού                               

Γνωρίζοντας το επιβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα των ασθενών μας, υπάρχει η δυνατότητα των βραδυνών ραντεβού καθημερινά και το Σάββατο.
free 1Δωρεάν πρώτη επίσκεψη               

Επισκεφθείτε μας στο ιατρείο για μια ορθοδοντική εξέταση και συζήτηση σχετικά με τις επιλογές της ορθοδοντική σας θεραπείας.
quality 1Απαράμιλλη φροντίδα                                                

Τα επιτυχή αποτελέσματα σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση ενος άνετου περιβάλλοντος, αποτελούν τη νούμερο ένα προτεραιότητα μας.

Γλωσσική Ορθοδοντική

Η τεχνική της γλωσσικής ορθοδοντικής δεν είναι και τόσο διαδεδομένη στη χώρα μας λόγω του μικρού αριθμού των ειδικευμένων ορθοδοντικών που την εφαρμόζει. Καθημερινά ωστόσο αυξάνεται ο αριθμός των περιστατικών εφαρμογής αυτής της μορφής ορθοδοντικής θεραπείας.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Τζαμάλας είναι πιστοποιημένος πάροχος στα συστήματα Incognito.

Η τεχνική Incognito® (3M), που εφαρμόζουμε στο ορθοδοντικό μας ιατρείο, δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους ορθοδοντική δυσαρμονία με αγκύλια κολλημένα στην εσωτερική πλευρά των δοντιών, καθιστώντας τα πρακτικά αόρατα.

incognito tzamalas athensorthodontics

H τεχνική έγκειται στην εφαρμογή ειδικών ορθοδοντικών μηχανισμών στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών, από την πλευρά δηλαδή της γλώσσας και γι’ αυτό ονομάζονται και "γλωσσικοί".

Οι συγκεκριμένοι μηχανισμοί αποκαθιστούν το πρόβλημα χωρίς να φαίνονται καθόλου για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία.

Η τεχνική αυτή απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες, αλλά και σε επιλεγμένες περιπτώσεις εφήβων.

Ουσιαστικά, απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν θεραπεία, αλλά δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους με ορατά σιδεράκια.

Η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλει και εξαρτάται από τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Γιατί να επιλέξω αυτή τη μέθοδο ορθοδοντικής θεραπείας;

 • Αόρατη μέθοδος

 • Δεν αλλοιώνει την ομιλία

 • Δεν επηρεάζει την κοινωνική-επαγγελματική ζωή

 • Προκαλεί ελάχιστη ενόχληση, ενώ δεν αλλάζουν οι διατροφικές συνήθειες

 • Μειωμένος κίνδυνος εμφάνισης τερηδόνας και ουλίτιδας

Που βρισκόμαστε

 • Κλεοπάτρα - Ξένια Κυπαρισσίδου, Βριλήσσια
  "Αποφάσισα σε μεγάλη ηλικία (στα 41 μου) να κάνω ορθοδοντική μόλις συνειδητοποίησα πως αποφεύγω να κοιτάξω στο καθρέφτη τα δόντια μου. Δύσκολη περίπτωση καθώς πέρα από το ότι τα δόντια μου ήταν πολύ συνωστισμένα και περιοδοντικά, ήμουν και από τους ασθενείς που τρέμουν κυριολεκτικά την οποιαδήποτε επίσκεψη στον ορθοδοντικό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη κουβέντα του γιατρού στο τηλέφωνο: "Το παν είναι να περάσεις την πόρτα του ιατρείου". Έτσι και έγινε, με το που πέρασα την πόρτα όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ ευχάριστα. Σε ένα χρόνο θα έχεις ίσια δόντια μου είπε ο γιατρός, χωρίς εξαγωγές δοντιών. Και πράγματι σε ένα χρόνο ακριβώς το χαμόγελό μου είχε μεταμορφωθεί κυριολεκτικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας ο γιατρός ήταν κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν διόρθωση μπορούσε να προκύψει και όλα αυτά σε ένα υπερσύγχρονο πεντακάθαρο ιατρείο. Κώστα το ευχαριστώ είναι λίγο!!!!"  
 • Βασίλης Θεοδώρου, 13 ετών, Μεταμόρφωση Αττικής
  "Νιώθω υπέροχα με το καινούριο χαμόγελό μου. Είχα κενά στα δόντια και ο τρόπος που έκλεινα τις γνάθους μου δεν ήταν σωστός. Ξεκινήσαμε με ένα κινητό μασελάκι και έπειτα με διάφανα σιδεράκια. Η θεραπεία ήταν πιο σύντομη από ότι περίμενα. Όλοι στο Athens Orthodontics ήταν φιλικοί και ο κος Τζαμάλας ήταν πάντα εκεί για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία μου. Έχω ήδη προτείνει το ιατρείο σε συγγενείς και φίλους μου. Σας ευχαριστώ όλους στο Athens Orthodontics για το υπέροχο χαμόγελό μου."
 • Χριστίνα Κασιμάτη, 31 ετών, Βρiλήσσια
  "Πριν επισκεφτώ τον ορθοδοντικό ,ήμουν διστακτική στην ιδέα να βάλω σιδεράκια λόγω ηλικίας και κυρίως για αισθητικούς λόγους. Μόλις όμως τονεπισκέφτηκα και συζητήσαμε,με κέρδισε αμέσως αφενός ως άψογος επαγγελματίας,αφαιτέρου ως εξαιρετικός ανθρωπος. Τελικά πήρα την σωστή απόφαση, καθώς η διαδικασία ήταν ανώδυνη καθ'όλη την διάρκεια της θεραπείας και ο χρόνος πέρασε γρήγορα, έχοντας στο τέλος μια τέλεια και υγιή οδοντοστοιχία. Τον ευχαριστώ θερμά που μου χάρισε ενα τέλειο χαμόγελο."